У Київській області незабаром відкриється нове місце для розваг: як воно буде виглядати (ВІДЕО)

Площа об'єкта повністю відповідає європейським стандартам

Незабаром на набережній Ірпені з'явиться скейт-парк, який дуже чекала молодь цього міста. Місце для відпочинку обіцяють відкрити вже до кінця цього місяця. Про це пише видання ITV.

За інформацією джерела, ініціаторами створення скейт-парку на набережній стали учасники Молодіжної ради міста. Проєкт був затверджений і вже незабаром на нього були виділені необхідні кошти. Не гаючи часу до роботи відразу ж привернули фахівців.

В цілому за створення цілого скейт-парку робочим знадобилося трохи більш ніж два тижні. 12 серпня роботи зі створення нової локації для розваг тільки стартували. До того моменту була готова тільки поверхня.

Андрій Литвинов, радник Ірпінського міського голови, депутат міськради від партії "Нові Обличчя", зазначив, що площа скейт-парку відповідає євростандартам - 32х18 м. Новий об'єкт зможе вмістити в себе до 20 осіб одночасно. Варто підкреслити, що площа парку буде розділена на три частини - дві будуть призначені для скейтерів, а ще одна для велосипедистів.

Уже 28 серпня на набережній пройде відкриття сучасного скейт-парку. За лічені дні до відкриття творці проєкту показали, що відбувається зараз на цій локації.



Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв про те, що в Київській області висохле озеро хочуть перетворити в місце для розваги місцевих жителів. Городянам обіцяють, що після закінчення будівництва у них з'явиться місце з водними каналами для струмків. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало читачів про те, що в Прип'яті почнуть відновлювати кафе, автовокзал і житлові будинки. У цьому році планується розробка проєкту реновації будівель, а в наступному - будівельні та ремонтні роботи. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися