У Києві на час ремонту перекриють Південний міст

Про обмеження руху транспорту попередили у "Київавтодорі"

У Києві на час проведення ремонтних робіт частково обмежать рух транспорту на Південному мосту. Про це водіїв попередили у комунальній корпорації "Київавтодор", передають "Коментарі".

До столичних комунальників надходять багато скарг на стан старих деформаційних швів на Південному мосту. Це дуже гальмує рух транспорту через шляхопровід, зазначили у комунальній корпорації "Київавтодор".

З 21:00 24 серпня на Південному мосту розпочнуть заміну старих деформаційних швів. З цього дня рух автомобільного транспорту тут буде обмежено. Перший етап ремонту мосту розпочнуть під проїжджою частиною. Окрім того, на Південному мосту ремонтуватимуть асфальтове покриття та замінять гідроізоляцію. Ремонтні роботи будуть вести у напрямку правого берега. Обмеження руху триватиме до 1 жовтня. Дорожники обіцяють відновити на Південному мосту одразу кілька швів.


Нагадаємо, мер Києва Віталій Кличко перевірив будівництво Подільського мосту та розповів, де зараз тривають роботи. Він повідомив, що триває демонтаж надводної частини тимчасових опор. Ці роботи планують завершити до кінця серпня, а паралельно демонтують й підводні частини Подільського мосту. Окрім того, будівельники монтують шумозахисний бар’єр естакади на Рибальському півострові та лівоповоротного з’їзду на вулицю Набережно-Рибальську. Підрядники також готуються до будівництва дороги на перетині вулиці Бальзака та проспекту імені Шухевича — від транспортної розв'язки до Подільського мостового переходу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на мосту імені Є. О. Патона планують виконати масштабні відновлювальні роботи, проте початок реконструкції відкладено через проблеми з розробкою проєктно-кошторисної документації. За даними столичної мерії, комунальна корпорація "Київавтодор" двічі намагалася закупити розробку проєктно-кошторисної документації із реставрації мосту Патона, але результати тендерів двічі відхиляв Антимонопольний комітет України.

Читайте також, як будують Подільський міст на Русанівських садах та дивіться відео усієї споруди, зняте з висоти пташиного польоту.

Читайте также