Як виглядає Подільський міст з висоти пташиного польоту (ВІДЕО)

З’явилися панорами, зняті уздовж всього шляхопроводу

Кадри панорами Києва та Подільський міст з висоти пташиного польоту зняв блогер Сергій Мухлинін. Автор зробив аерозйомку уздовж всього шляхопроводу — від вулиць Оноре де Бальзака до Набережно-Хрещатицької, передають "Коментарі".

На кадрах, зроблених наприкінці липня, видно, як будують Подільсько-Воскресенський міст на Русанівських садах, а роботи на з'їзді на вулицю Оноре де Бальзака вже були припинені. На Подолі завершували спорудження заїзду, зазначив автор відео.

"Напевно, тільки з повітря можна оцінити весь масштаб споруди. Щоб зняти не тільки загальний план, а ще пролетіти низько — довелося зробити кілька вильотів і провести в небі понад годину", — прокоментував відео блогер. 


Нагадаємо, у Києві розпочали підготовчі роботи з будівництва Оболонського пішохідного мосту зі сторони вулиці Прирічної на острів Оболонський. Довжина Оболонського мосту складе 72,4 метрів, а його ширина — 4,5 метри. Система мостів має з’єднати Оболонський острів, парк "Наталка" та вихід на вулицю Прирічна між затоками Собаче Гирло та Оболонь. Це буде єдиний піший маршрут для киян та гостей столиці. 

У Києві також активно тривають роботи з будівництва Подільсько-Воскресенського мосту. Зараз тут облаштовують пішохідну зону та інтегрують заїзд із набережної. Також у столиці триває ремонт Великої кільцевої дороги. Дивіться, як ремонтують трасу на ділянці від Одеської площі до вулиці Ватутіна. Цю ділянку столиця отримала на свій баланс від області нещодавно. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Кременчукі до траси "Бориспіль — Маріуполь" збудують новий міст через річку Дніпро. Новий кременчуцький міст збудують на правому березі Дніпра. Шляхопровід буде виходити на набережну, де сполучатиметься з автошляхом Н-08 "Бориспіль — Маріуполь". Проєктом будівництва нового мосту передбачена можливість з’їзду на Літературний провулок. На лівому березі міст закінчуватиметься на Великій набережній зі з’їздом на вулицю Флотську.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Олег

22 серпня 2021, 16:55

Дорога в... никуда ... Каждый день по Киеву накручиваю, но смысла "великих мостостроителей" не уловил... Откуда начало и где конец???

Джон

10 серпня 2021, 22:49

Ох уж этот подол и евбас.а этот Мишка скипач ,ен мне таки душю виводит

leon Yakim

10 серпня 2021, 01:08

Я надіюсь що пан Кличко,не тільки морди бити вміє а й моста зможе добудувати. Бо ж обіцяв нам що до кінця року ввести в експлуатацію! Моя думка що Георгій Кирпа якби його не замовили горе -мордо- депутати,вже давно добудував цього моста...

Андрей Селезов

9 серпня 2021, 21:50

Самый лучший памятник 30-летию "незалежности Украины", это Подольско-Воскресенский переход через Днепр в Киеве, который начали строить, а теперь внимание - еще при Кравчуке!!!. При Кравчуке, это почти 30 лет назад. Этот мостовой переход через Днепр на Троещину уже тогда был остро необходим городу. Я помню совсем ещё молодой гулял по Труханову острову и уже шли работы по строительству. Сейчас мне уже 55. Крупное государство, самый жирный и некогда мощный после России осколок СССР, не в состоянии у себя в столице за 30 лет построить мост. Ну как вам такое? И ведь никто им не предлагает например достроить ракетный крейсер "Украина", или строить атомный флот. Все понимают - это невозможно. Но построить мост в своей столице, всего один, не десять, тоже невозможно? На видео хорошо видно на каком этапе сейчас находится строительство. С 2014 года сдвиги конечно есть. Арку вроде собрали, полоса отвода на левом берегу появилась. Кстати насколько я помню в нулевые годы была большая проблема с дачниками и полосой отвода на левом берегу и из-за этого стройка долго простояла. Но сейчас то судя по видео, похоже этот вопрос решили. Но такими темпами, как увидел на видео, они его еще лет 10 будут строить. И это ли не позор этому государству в восточной Европе? Это как говорится - без политики, просто по существу данного вопроса.

Вячеслав

9 серпня 2021, 10:14

Пусть напишут в каком году они его сдадут в эксплуатацию? Где то мелькала информация что лет через восемь и то не факт (

Андрей

9 серпня 2021, 06:54

Как мы видим - конь не валялся.

Анна

8 серпня 2021, 22:35

Пешеходные мосты штампуют, а Дарницкий вокзал рушится, молодцы.

Александр

8 серпня 2021, 22:06

Гарик, велодорожки мало, нужно ещё полосы для общественного транспорта нарисовать и составить график ярмарок на этом самом мосту, и вот уже тогда можно будет нашим чиновникам на нём попрыгать и перерезать ленточку.

Дмитрий

8 серпня 2021, 21:49

Денис, столько не живут

Денис

8 серпня 2021, 21:22

В каком году его построят?

Вячеслав

8 серпня 2021, 21:19

Ещё лет 20-30 и закончат.

Гарик

8 серпня 2021, 19:46

Тут как минимум нужно ещё 3 моста, а они пешеходные штампуют. Ещё велодорожку надо пририсовать, а отчитаться что уложили....

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися