На Київщині виявили схрон зі зброєю та гранатами

Подробиці розповіли у Службі безпеки України

У Київській області виявили схрон, де ховали зброю та 12 гранат. Про це повідомили у Службі безпеки України, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, понад 260 набоїв різного калібру, 12 корпусів ручних гранат, 20 детонаторів, а також пістолет ховали двоє жителів Обухівського району Київської області. Бойові припаси виявили під час обшуків за місцями їхнього проживання. Учасників кримінального провадження затримали. Співробітники СБУ встановили, що чоловіки планували використати зброю та бойові припаси для вчинення диверсій і дестабілізації ситуації в Україні. Затриманим вже оголосили підозру у вчиненні злочину. Наразі правоохоронці вирішують питання щодо їхнього арешту.

Окрім того, ще три схрони з бойовими припасами співробітники СБУ знайшли у Луганській області та один — у Миколаєві. Правоохоронці вважають, що ці засоби ураження також планували використати для диверсій.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві під час святкування 30-ї річниці Незалежності України продовжать рух метрополітену, також закриють на вхід і вихід деякі станції. В ніч з 24 на 25 серпня столичне метро подовжить графік роботи на дві години. 23 серпня закриють вхід і вихід станцію метро "Золоті Ворота" з боку вулиці Володимирська, а 24 серпня з початку роботи й до 13:00 закриють станцію "Майдан Незалежності" і перехід на станцію "Хрещатик", поїзди будуть проїжджати без зупинки. Крім цього, 24 серпня із 08:00 до 13:00 буде закритий вхід і вихід станція "Хрещатик" з боку Алеї Героїв Небесної Сотні. 

Читайте також, що у міжнародних аеропортах "Київ" (Жуляни) та "Бориспіль" посилили заходи безпеки. Вони діятимуть з 21 до 25 серпня. Це пов’язано із проведенням заходів з нагоди 30-річча Незалежності України та Дня Державного прапора України. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Злой

21 серпня 2021, 12:46

Нас за повних Ідіотів мають? 1. На фото скільки гранат, чи корпусів до них? 12? 2. Судячи з їх стану, це "копанкі", з землі. 3. Навіщо патрони "різного калібру" для диверсій? Потрібні лише ті, що підходять до їх зброї. 4. Звідки тоді вибухівка та гранатомети? (фото) Ці байки про теракти залишити нашим правоохоронцям, які не можуть посадити реальних злодіїв (справи Бузини, Шеремету та ін.), а покращують статистику такими "терористами"

ор

21 серпня 2021, 12:38

обнаружили 12 гранат...а на фото 14..! две себе присвоили ???

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися