Мер Києва привітав українців з Днем незалежності (ВІДЕО)

Вірте в себе та вірте в Україну!

Мер Києва Віталій Кличко привітав українців з Днем незалежності та оприлюднив у своєму Telegram-каналі відео до свята.

"Історія незалежності нашої держави — це історія кожного з нас. Історія випробувань, боротьби, щоденної праці. Історія перемог – маленьких і великих… Ми творимо свою державу. Від кожного з нас залежить, якою вона буде. Вірте в себе! Вірте в Україну! З Днем незалежності!" — написав Кличко.

Нагадаємо, у Києві підняли найбільший державний прапор України. Урочиста церемонія відбулася на території Національного музею історії України в Другій світовій війні. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під Києвом з’явився рекордний герб України. Тризуб, який видно з вікон літаків, знаходиться неподалік міжнародного аеропорту "Бориспіль". Герб України висіяли з понад 406 тисяч насінин. Державний символ 138 метрів завширшки та понад 245 метрів завдовжки. Його площа становить понад 338,5 квадратних метрів. Герб велетенських розмірів визнали національним рекордом України.

Читайте також, де у Києві заборонили рух транспорту через свято Дня Незалежності України. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Иван

24 серпня 2021, 12:13

Спасибо за поздравление. Вы там хорошо поаплодируйте "нацлегенде" Соньке, вдруг ей недоаплодировали на днях на спевках у агрессора и оккупанта нашей земли. А уж как она там лобзалась с киркоровыми и басковыми!... Тьфу!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися