У центрі Києва заборонять рух транспорту: подробиці

Обмеження пов’язані зі святкуванням Дня Державного прапора та Дня Незалежності України

У Києві 23 серпня під час святкування Дня Державного прапора тимчасово заборонять транспортний рух на кількох вулицях. Про обмеження розповіли у Київській міській державній адміністрації, передають "Коментарі".

За даними столичної мерії транспортний рух заборонять на вулицях Володимирській і Михайла Грушевського. Через це змінять маршрути автобусів №24, № 62 та тролейбусів № 6, № 16, № 18.

Автобус №24 буде відправлятися від Національного музею історії України у Другій світовій війні до Європейської площі. Від Ботанічного саду до станції метро "Арсенальна" можна буде дістатися автобусом № 62.

Тролейбус №6 курсуватиме від Мінського масиву до станції метро "Лук’янівська". Тролейбуси №16 та №18 від вулиці Академіка Туполєва та вулиці Сошенка до Повітрофлотського шляхопроводу. Окрім того, зранку 23 серпня та до закінчення заходів можливі зміни у роботі автобусів №114 та №24.

У мерії Києва зазначили, що з 22 серпня заборонять рух транспорту низкою вулиць та оприлюднили карту, де позначили ділянки з обмеженнями.

picture

Нагадаємо, у Києві після щорічного планового ремонту та випробувань відновить роботу фунікулер. Під час його закриття перевірили систему безпеки вагонів фунікулеру. Транспорт успішно пройшов випробування під великим навантаженням. Столичні комунальники також відремонтували вагони підйомників.

Окрім того, у Києві запрацювала відремонтована станція Борщагівської лінії швидкісного трамвая "Вулиця Зодчих". Тут, окрім реконструкції, збудували пішохідну доріжку. Вона з’єднує цю станцію зі станцією "Бульвар Кольцова". Столичні комунальники також провели благоустрій території, встановили пандуси та облаштували окремий вхід до турнікетів на станції "Вулиця Зодчих".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на час проведення ремонтних робіт частково обмежать рух транспорту на Південному мосту. До столичних комунальників надходять багато скарг на стан старих деформаційних швів на Південному мосту. Це дуже гальмує рух транспорту через шляхопровід. З 21:00 24 серпня на Південному мосту розпочнуть заміну старих деформаційних швів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися