У Києві до жовтня перекрили Південний міст: подробиці (Карта)

На столичному Південному мосту, який з'єднує Дарницький і Голосіївський райони міста частково обмежать рух транспорту через проведення ремонтних робіт. Про це повідомили у пресслужбі комунальної корпорації "Київавтодор".

Відомо, що перекриття руху буде діяти до 1 жовтня 2021 року. Комунальники зазначають, що на стан старих деформаційних швів скаржаться кияни, а проїжджа їх водії пригальмовують. Тому на переправі починають заміну деформаційних швів, на першому етапі роботи триватимуть під проїжджою частиною.

Для прискорення процесу будуть оновлювати відразу кілька швів. Щоб не обмежувати ремонт двічі також ремонтуватимуть дорогу на мосту і замінять гідроізоляцію. Роботи триватимуть в напрямку правого берега. Комунальники заздалегідь вибачилися за можливі затори й незручності.

Нагадаємо, що в столиці тимчасово обмежили рух на Північному мосту до кінця серпня через проведення ремонтних робіт на дорожньому покритті. Про це повідомили у пресслужбі комунальної корпорації "Київавтодор".

Часткове перекриття рух на переправі буде діяти з 21:00 13 серпня до 30 серпня. На мосту починають середній ремонт дорожнього покриття. Комунальники працюватимуть у напрямку лівого берега. Під час робіт рух буде частково обмежено. Дорожники заздалегідь вибачилися за можливі затори та незручності.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Виталий

25 серпня 2021, 22:36

Задовбали автодор, Кличко мудак задовбав цим мостом,дешевше його підірвати і побудувати новий! Кожне літо одне й те саме!!! Рукожопи хренові!!!

Киевлянин

25 серпня 2021, 09:27

КАЖДЫЙ ГОД ОДНО И ТОЖЕ!!!!! ХВАТИТ ОТМЫВАТЬ КИЕВСКИЙ БЮДЖЕТ!!!!!!

Zara

25 серпня 2021, 09:19

До противного уже!!! Из года в год одно и тоже - бесконечный ремонт, бесконечный поток бабла, бесконечное издевательство над людьми, проезжающими по этому больному мосту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися