Кличко зробив нові кадрові призначення в КМДА: подробиці

Міський голова української столиці Віталій Кличко підписав документи про нові кадрові призначення в Київській міській державній адміністрації (КМДА). Про це стало відомо з відповідних розпоряджень, який опубліковано на сайті КМДА.

Кличко призначив Дмитра Віталійовича Гука на посаду заступника начальника відділу аналітичного забезпечення діяльності заступника міського голови й секретаря Київської міської ради з посадовим окладом у 6600 гривень.

Також мер Києва призначив нового директора Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій Київської міської ради, яким став Олег Володимирович Половинка.

Нагадаємо, що раніше секретар Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) Олексій Данилов пояснив причини виклику міського голови столиці Віталія Кличка на засідання органу. Про це він повідомив під час спілкування з журналістами, передає видання УНІАН.

За його словами, зараз потрібно розібратися в ситуації з питною водою в Києві. Він зазначив, що у цьому питанні все стоїть на місці. Секретар Радбезу заявив, що мерів міст можуть запрошувати на засідання РНБО, якщо виникають питання по ситуації в містах.

Данилов підкреслив, що нічого страшного у виклику Кличко немає, оскільки РНБО є звичайним органом, який у звичайному порядку розглядає ті чи інші питання.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Независимый

26 серпня 2021, 11:54

Володя! Данилов и вся их "рать" хотят на твое место втулить ворюгу- Юрыка Голика, подельника Кубракова , сегодняшнего Министра. Они, в прошлом году, украли с бюджета на "Большой афере" около 40 миллиардов бюджетных и ковидных гривнев. Все украинцы и Киевляне разрешают тебе глушануть его физически, при первой возможности! Отбить ему желание воровать. Там, с ними, еще болтается из твоих бывших, Почтарев. Отдай и ему "должное"!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися