Лікарі не дають прогнозів: Порошенко отримав серйозний опік після нападу в Києві

П'ятий президент України та лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко отримав опік очей другого ступеня після нападу в центрі столиці, коли його облили зеленкою. Про це в ефірі телеканалу "Прямий" повідомив депутат Київської міської ради Віктор Кононенко.

За словами депутата, після нападу із зеленкою Петро Порошенко отримав опік очей другого ступеня. Лікарі не знають, як це може вплинути на його зір надалі, а реакцію очей можна буде визначити з часом. Також він зазначив, що в оточенні колишнього президента нібито знали про підготовку можливого нападу і попередили про це керівництво Управління державної охорони, однак, за словами Кононенка, у Порошенка навпаки зняли з охорони трьох осіб.

Нагадаємо, що в Деснянському районі української столиці на вулиці Оноре де Бальзака на Троєщині сталася трагедія - 30-річна жінка загинула після падіння з сьомого поверху.

Відомо, що пізно ввечері 24 серпня поліція отримала повідомлення про те, що з вікна багатоповерхового будинку на вулиці Оноре де Бальзака випала жінка, яка загинула на місці від отриманих травм, їй було близько 30 років.

Виявилося, що в квартирі на сьомому поверсі правоохоронці затримали чоловіка, який, швидше за все, скинув загиблу з балкона. Відомо, що раніше він вже був судимий. На місці працювали експерти-криміналісти.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися