На трасі Київ-Чоп будують величезну транспортну розв'язку (Відео)

На одній з ділянок траси міжнародного значення Київ-Чоп у селищі Стоянка Київської області будують нову транспортну розв'язку. З'явилося відео проведення робіт. Про це на своєму Telegram-каналі повідомив представник проєкту "Велике будівництво" Юрій Голік.

У Стоянці тривають роботи з будівництва нової розв'язки. Через проведення робіт на трасі тимчасово обмежували рух транспорту. Моменти проведення будівництва:

Нагадаємо, що в Офісі Президента (ОП) України розповіли про те, коли буде закінчено ремонт на ділянці траси Київ-Харків-Довжанський, який з'єднує Київ і аеропорт "Бориспіль". Про це повідомив заступник голови ОП Кирило Тимошенко.

За його словами, ремонт Бориспільської траси вже закінчується, а фініш очікується ближче до вересня. Він зазначив, що дорогу відкриють в кінці серпня, оновлена ділянка складе 17 кілометрів. Тимошенко нагадав, що трасу в аеропорт не ремонтували понад 17 років, а це дорога з найбільш інтенсивним рухом в Україні.

Заступник Андрія Єрмака заявив, що рух на правому проїзді вже повинні відкрити цими вихідними, після чого приступлять до ремонту лівого боку магістралі.

На трасі будуть встановлені системи вагового контролю, а також інтелектуальна система управління дорожнім рухом, відремонтовані підземні переходи та поліпшена система освітлення. Тимошенко пообіцяв, що після ремонту асфальт служитиме як мінімум 10 років.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися