У Києві на проспекті Бажана утворився величезний затор (Фото/Відео)

У Дарницькому районі української столиці на проспекті Миколи Бажана утворився величезний затор через часткове перекриття руху транспорту на Південному мосту. Про це з місця подій повідомляє видання "Depo".

Відомо, що вранці 27 серпня на проспекті Бажана утворився величезний затор. Сотні машин стоять у заторах від станції метрополітену "Харківська" до Південного мосту, дуже багато вантажівок і фур. Враховуйте цей факт при плануванні маршруту. Перекриття Південного моста буде діяти до 1 жовтня.

Нагадаємо, що на столичному Південному мосту, який з'єднує Дарницький і Голосіївський райони міста, частково обмежать рух транспорту через проведення ремонтних робіт. Про це повідомили у пресслужбі комунальної корпорації "Київавтодор".

Відомо, що перекриття руху буде діяти до 1 жовтня 2021 року. Комунальники зазначають, що на стан старих деформаційних швів скаржаться кияни. Тому на переправі починають заміну деформаційних швів, на першому етапі роботи триватимуть під проїжджою частиною.

Для прискорення процесу будуть оновлювати відразу кілька швів. Щоб не обмежувати ремонт двічі також ремонтуватимуть дорогу на мосту і замінять гідроізоляцію. Роботи триватимуть в напрямку правого берега. Комунальники заздалегідь вибачилися за можливі затори та незручності.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися