У Києві жінка пила горілку з горла прямо у вагоні метро (Відео)

У київському метрополітені помітили невідому жінку, яка розпивала горілку з горла прямо посеред вагона і запивала її кока-колою. Про це повідомили на Telegram-каналі "Київський треш".

Відомо, що жінку зняли недалеко від станції метро "Лівобережна". На відео можна помітити, як вона п'є горілку з горла і запиває її колою. Жінку не хвилювало заборона на вживання алкоголю в метро, а також необхідність носити маску в громадському транспорті. Судячи з відео, пасажири не робили їй зауважень, а лише сміялися.

Нагадаємо, що недавно в київському метрополітені двоє п'яних підлітків скоїли акт вандалізму — вони розмалювали двері вагона підземки під час руху, а ніхто з пасажирів не робив їм зауваження. Про це повідомили на Telegram-каналі "Київ оперативний".

На відео можна помітити, як нетверезі підлітки з пивом у руках розмальовують двері метрополітену під час руху вагона. Варто зазначити, що ніхто з пасажирів не звернув уваги на вандалізм і не зробив зауваження підліткам.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.

Джерело: https://t.me/kyivtrash


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Василий..

1 вересня 2021, 07:53

sedoj778, Ты-бы русский язык выучило - жлобина...

Василий..

1 вересня 2021, 07:52

постановка...

sedoj778

31 серпня 2021, 10:24

... гарантую, що в пляшці з-під водки була вода. Дивіться уважно відео. А ось щодо "ніякої" реакції серед пас., це ще один "-" нашій спільноті!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися