У Києві змінили рух громадського транспорту: подробиці

У Києві змінили і відновили кілька маршрутів громадського транспорту між лівим і правим берегом через закінчення ремонту на проспекті Степана Бандери. Про це повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що з 31 серпня буде відновлено рух тролейбусів маршрутів під номерами 29 і 31 по постійними схемами і змінено рух тролейбусів №47-К. Після закінчення ремонтних робіт на проспекті Бандери біля залізничної станції "Зеніт" рух тролейбусів організують таким чином: маршрут №29 - станція метро "Дарниця" - залізнична станція "Зеніт", маршрут №31 - вулиця Милославська - залізнична станція "Зеніт", маршрут № 47-К - вулиця Милославська - залізнична станція "Зеніт".

Нагадаємо, що в столичному громадському транспорті з 1 липня перестали працювати кондуктори через поступове переведення Києва на електронну систему оплати проїзду. Р анее користувачі столичного транспорту могли купувати квитки у кондукторів, щоб оплатити проїзд. Частина співробітників будуть перекваліфіковані в контролерів, які перевірятимуть у пасажирів наявність оплати проїзду.

У "Київпастрансі" повідомили, що посада кондукторів в транспорті і правда скасували, а багато співробітників були переведені на суміжні професії. Частина кондукторів довелося звільнити остаточно, оскільки вони не підходили за віком для роботи контролерами.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися