У Києві закрили рух в тунелі на вулиці Теліги (Карта)

У Подільському районі столиці тимчасово обмежили рух в тунелі на вулиці Олени Теліги через проведення робіт з очищення зливової каналізації. Про це повідомили в прес-службі комунальної корпорації "Київавтодор".

Відомо, що обмеження руху діятиме з 11:00 до 15:00 31 серпня. У тунелі на вулиці Теліги на перетині з вулицями Юрія Іллєнка та Щусєва обстежуватимуть насосну станцію, чистити стоки і зливову систему.

Роботи необхідні для уникнення надзвичайних ситуацій, завдяки таким роботам значно поліпшується система водовідведення. Під час проведення робіт рух в напрямку проспекту Степана Бандери буде обмежено.

Нагадаємо, що в Печерському районі української столиці тимчасово обмежили рух на вулиці Генерала Алмазова через проведення ремонтних робіт на дорожньому покритті. Про це повідомили в прес-службі комунальної корпорації "Київавтодор".

Відомо, що перекриття руху буде діяти до 20 вересня. На вулиці Генерала Алмазова починають середній ремонт дорожнього покриття. Дорожники проведуть роботи на ділянці від вулиці Цитадельна до вулиці Старонаводницька.

Під час проведення робіт рух транспорту буде частково обмежено. Комунальники заздалегідь вибачилися з можливі пробки і незручності.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Местный...

31 серпня 2021, 19:23

Странное дело... Всю жизнь это был Шевченковский район. Именно перекресток Щусева, Телиги, Мельникова.... Понаедет всякое и в журналюги прутся.... ((( Синсацьи стругают

Алексей

31 серпня 2021, 13:05

С какой колольни это Подольский район?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися