У КМДА передумали скасовувати проїзні пільги для іногородніх

У Києві не будуть скасовувати пільги на проїзд для незареєстрованих пасажирів

Правила, які скасовували пільговий проїзд для пасажирів, незареєстрованих в Києві, діяти, як планувалося з 1 липня, не будуть. Пільговий проїзд для іногородніх поки збережеться - пасажири, які мають право на пільговий проїзд у столичному громадському транспорті, зможуть користуватися проїзними посвідченнями старого зразка до кінця цього року. Про це повідомили в прес-службі КМДА.

Учні київських шкіл зможуть користуватися своїми посвідченнями до того часу, поки не отримають нові. Для студентів передбачили можливість отримання спеціальної транспортної картки Kyiv Smart Card, яка включає в себе пільгові поїздки.

Пільговики, які не зареєстровані в Києві, зможуть скористатися своїм правом на безкоштовний проїзд у звичайному режимі. Це передбачено розпорядженням КМДА № 931 про внесення змін у порядок введення в дослідну експлуатацію автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті Києва незалежно від форм власності.

Як повідомляв портал "Коментарі", раніше планувалося, що пільговий проїзд у столичному громадському транспорті буде надаватися з 1 липня по новим правилам. Згідно з нововведеннями, пасажирам, які мають право на пільговий проїзд, але не зареєстрованим в Києві доведеться зберігати квитки і отримувати компенсацію за проїзд за місцем реєстрації.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися