У Києві ухвалили план тотальної забудови Оболоні: подробиці (Карта)

Депутати Київської міської ради на пленарному засіданні 31 серпня ухвалили скандальний детальний план територій Оболонського району, який передбачає тотальну забудову. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив депутат Костянтин Богатов.

За його словами, в Київраді вдалося протягнути скандальний план забудови Оболоні, депутати підтримали рішення, що означає забудову на площі 300 000 квадратних метрів.

Детальний план територій Оболоні в межах вулиці Північній, Оболонського проспекту, вулиці Прирічній, проспектів Героїв Сталінграда та Маршала Малиновського передбачає забудову площі понад 430 га. У плані не передбачено будівництва нових шкіл і лікарень.

У записці до проекту рішення немає пояснень заміни функціонального призначення території з громадської на житлову, а це 19 гектар. ДПТ передбачає будівництво 3082 нових квартир, а це понад 8000 нових жителів.


Нагадаємо, що раніше
д епутати Київської міської ради ухвалили рішення про затвердження детального плану територій на Мінському масиві, який передбачає створення нового мікрорайону і забудову висотками без необхідної соціальної інфраструктури.

Скандальний детальний план територій підтримали 66 місцевих депутатів з фракцій "УДАР", "Європейська солідарність", "Батьківщина" і ОТЗЖ. Не підтримали цього рішення фракції "Єдність", "Слуга народу" і "Голос".

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Киевлянка

2 вересня 2021, 17:37

Гробят природу, строят для понаехавших, которые загаживают наш родной Киев своими вонючими машинами

Anatoli

1 вересня 2021, 23:11

https://torrer.com.ua/ пормоне

Игорь

1 вересня 2021, 16:38

Уроды,на Оболони и так повернутся негде,лучше бы хрущевки сносили и Киев облагораживали,весь город застали высотками,дорог нет,больниц нет,школ нет,развязок нет,в Киеве уже проехать нельзя,корупционеры, живёте одним днём,в аду будете гореть Источник: https://kyiv.comments.ua/news/society/developments/3481-v-kieve-prinyali-plan-totalnoy-zastroyki-oboloni-podrobnosti-karta.html © Comments.ua

Толя

1 вересня 2021, 15:15

Довбні, побудуйте школу та садочки

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися