У Києві відключили газ в Шевченківському районі: список адрес

У Шевченківському районі столиці 1 вересня відключили газ по рядку адрес через робіт по перевірці розподільного газопроводу, постачання буде відсутній з 9 ранку до 8 вечора. Про це повідомили в прес-службі "Київгазу".

Відомо, що розподіл газу припинили в 29 будинках на вулицях Ярославів Вал, Івана Франка і Лівійського. Роботи будуть проводитися в рамках капітального ремонту вулиці Івана Франка з заміною всіх підземних комунікацій.

Для відновлення газопостачання жителям будинків рекомендують надавати безперешкодний доступ фахівцям до газових мереж будинків та газових приладів.

Нагадаємо, що в Києві завершили досудове розслідування вибуху в житловому будинку на Позняках, який стався минулого літа. Столична прокуратура завершила досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо п'яти чиновників АТ "Київгаз". Слідство встановило, що вибух в житловому будинку на Позняках в минулому році 21 червня сталася через порушення газовиками вимог ряду нормативно-правових актів.

Під час вибуху в десятиповерховому багатоквартирному будинку на Позняках обрушилися конструкції. Під руїнами загинули п'ятеро людей, ще троє - травмовані, нагадали в прокуратурі Києва. Збитки жителів через втрати житла оцінюються в понад 53 млн грн, що підтвердили проведені експертизи.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.


Джерело: https://kyivgaz.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Дмитро

1 вересня 2021, 11:47

Авторе, виправте: Ливийского на Липинского! Подивіться хоча б у таблицю, яка ілюструє статтю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися