У Києві закривають в'їзд на Труханів острів: подробиці

На столичному Трухановому острові закриють проїзд для злісних порушників правил дорожнього руху. Йдеться про водіїв, які постійно перевищують швидкісний режим. Про це повідомили у пресслужбі комунального підприємства "Інформатика".

Відомо, що на минулому тижні на Трухановому острові зафіксували 77 випадків порушення швидкісного режиму, а в так званий чорний список потрапили 36 водіїв. Вони порушили обмеження і рухалися зі швидкістю понад 40 кілометрів на годину або неодноразово порушили правила за це. Такі порушники будуть виключені з бази доступу на острів.

Нагадаємо, що в Києві змінили та відновили кілька маршрутів громадського транспорту між лівим і правим берегом через закінчення ремонту на проспекті Степана Бандери. Про це повідомили у пресслужбі Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що з 31 серпня буде відновлено рух тролейбусів маршрутів під номерами 29 і 31 по постійних схемах і змінено рух тролейбусів №47-К. Після закінчення ремонтних робіт на проспекті Бандери біля залізничної станції "Зеніт" рух тролейбусів організують таким чином: маршрут №29 - станція метро "Дарниця" - залізнична станція "Зеніт", маршрут №31 - вулиця Милославська — залізнична станція "Зеніт", маршрут № 47-К - вулиця Милославська — залізнична станція "Зеніт".

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися