У Києві продають квартиру без вікон площею 20 квадратних метрів (Фото)

У Подільському районі столиці виставили на полажу міні-квартиру без вікон за 33 тисячі доларів, площа житла становить всього 20 квадратних метрів. Про це стало відомо з оголошення на сайті "Olx".

Відомо, що автор оголошення запевняє, що ремонт в квартирі новий, а також є вся необхідна побутова техніка і меблі. Також він зазначив, що тут ще ніхто не проживав. Квартира розташована на вулиці Світлицького, на першому поверсі. На фото можна побачити, що матрац туди ледве влазить.

Також в житло немає вікон, замість них встановлені повністю прозорі двері, які можна закрити роллером. Виходячи з вартості квартири, ціна за один квадратний метр складає 1650 доларів.

Нагадаємо, що недавно в Києві судитимуть чоловіка, який підозрюється у жорстокому вбивстві двох сестер заради квартири. Про це розповіли в столичній прокуратурі.

За даними Київської міської прокуратури, 45-річний житель Києва скоїв умисні вбивства двох сестер, щоб заволодіти їхньою квартирою. Слідство встановило, що надзвичайні події сталися восени минулого року. Киянин примітив двох сестер, які не мали близьких родичів. Чоловік увійшов в довіру до жінок. Спочатку він отруїв метиловим спиртом одну з них. Це сталося 12 листопада 2020 року. На наступний день житель столиці заманив її сестру в Голосіївський парк, де застрелив з вогнепальної зброї. Вже 18 листопада 2020 роки йому повідомили про підозру в умисному вбивстві двох осіб. З тих пір він перебуває під арештом.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.


Джерело: https://www.olx.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися