Про погоду: коли в Києві чекати на грозу

Метеорологи прогнозують грози у Києві

Настання пляжного сезону може ознаменуватися грозовими гуркотом. В останні дні киян метеорологи постійно попереджають киян про можливі зміни погоди. Втім, на думку фахівців, у найближчі три дні погода стабілізується. Про це повідомляє "Вечірній Київ".

На найближчі дні температура повітря передбачається на рівні 26-32 градуси тепла. Вважається, що така оптимальна температура комфорту для більшості людей.В таку погоду можна помітити, що чоловік став краще концентруватися, у нього поліпшується самопочуття і підвищується настрій. Але, незважаючи на такі оптимістичні прогнози, синоптики обіцяють, що грози повернуться до Києва вже в суботу 4 липня. Але боятися похолодань не варто - хіба що поривів вітру.

І пам'ятайте, синоптики не помиляються, помиляється погода.

Цікаво згадати, що портал "Коментарі" вже публікував матеріал про те, які міста в Україні не побачать у себе травневих гроз. А ось на яких пляжах найкраще відпочивати в Києві можна прочитати тут. Пляжний сезон, незважаючи на ряд карантинних обмежень, відкритий. Але не на кожному з 14 столичних пляжів створені необхідні умови для відпочинку громадян. Найчистіша вода, згідно лабораторних досліджень, на пляжах "Троєщина" і "Пуща-Водиця". Про це повідомив директор з розвитку зон рекреації КП "Плесо" Костянтин Пигуля.

"У Києві 14 пляжів. На пляжах "Троєщина" і "Пуща-Водиця" найчистіша вода з останніх лабораторних досліджень", - сказав він.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися