У Києві перенесли робочі дні у 2022 році (Список)

У столиці у 2022 році перенесли робочі дні через державні свята, які припадають на понеділок. Йдеться про Міжнародний жіночий день і День Конституції України. Про це стало відомо з розпорядження секретаря Київради, яке опубліковано на сайті КМДА.

Відомо, що для оптимізації робочого часу і створення відповідних сприятливих умов для святкування Міжнародного жіночого дня та Дня Конституції у 2022 році для працівників Київради перенесли робочі дні з понеділка, 7 березня, на суботу, 12 березня, і з понеділка, 27 червня, на суботу, 12 липня.

Нагадаємо, що раніше секретар Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) Олексій Данілов пояснив причини виклику міського голови столиці Віталія Кличка на засідання органу. Про це він повідомив під час спілкування з журналістами, передає видання   УНІАН.

За його словами, зараз потрібно розібратися в ситуації з питною водою у Києві. Він зазначив, що в цьому питанні все стоїть на місці. Секретар Радбезу заявив, що мерів міст можуть запрошувати на засідання РНБО, якщо виникають питання по ситуації в містах.

Данілов підкреслив, що нічого страшного у виклику Кличка немає, оскільки РНБО є звичайним органом, який у звичайному порядку розглядає ті чи інші питання.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися