У Києві пропонують спробувати бутерброд на 2200 гривень

У столиці на вулиці Рейдерській відкрився новий заклад подружжя Михайла та Дарії Кацуріних під назвою "Японський привіт". І увагу клієнтів привернула страва за ціною 2200 гривень.

У новому ресторані відвідувачам пропонують страви японської кухні (салати, нігірі-суші, основні страви та десерти), але головною "фішкою" закладу став стейк-сандо з японським ваґю А5 (перекладається як "японська корова"), вагою 220 грамів за 2200 гривень.

Як виявилося, ваґю — загальна назва м'ясних порід корів, які відрізняються генетичною схильністю до інтенсивної мраморності й високим вмістом ненасичених жирів. Враховуючи, що головним компонентом страви є мармуровий яловичий стейк, то відповідно, ціна за нього висока.

Поява такого бутерброда в меню ресторану викликала бурю емоцій, користувачі соціальної мережі почали цікавитися, чи можна купити страву на виплату: "2200? Можна оформити розстрочку через монобанк", "Він що, правда коштує 2200?) Я думала це помилка в меню", "Що, навіть і сертифікат на ваґю є?" - пишуть у коментарях.

picture

Нагадаємо, що в столичному парку "Наталка" на Оболоні почали реконструювати одне з найцікавіших місць Києва, а саме — бетонний кесон, який називають "сталінським метро". З нього хочуть зробити двоповерховий ресторан.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що в Деснянському районі Києва незадоволений відвідувач в стані алкогольного сп'яніння підпалив кафе. Правоохоронцям раніше не судимий 35-річний киянин пояснив, що підпалив заклад через те, що йому не сподобалося обслуговування. Чоловік розбив у кафе вікно, вилив всередину приміщення запальну суміш і підпалив.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися