У Києві дали старт реконструкції мосту Метро: подробиці

У столиці планують провести роботи з реставрації моста Метро між лівим і правим берегом Дніпра. Комунальна корпорація "Київавтодор" вже почала шукати проєктувальника реставрації. Про це стало відомо з тендеру, який опублікований у системі держзакупівель "Prozorro".

Відомо, що тендер оголошений до 31 серпня, виконавець повинен буде розробити проєктно-кошторисну документацію реставрації моста Метро з пристосуванням автопроїздів. Очікувана вартість закупівлі становить 17,5 мільйонів гривень.

Нагадаємо, що на столичному Південному мосту, який з'єднує Дарницький і Голосіївський райони міста частково обмежать рух транспорту через проведення ремонтних робіт. Про це повідомили у пресслужбі комунальної корпорації "Київавтодор".

Відомо, що перекриття руху буде діяти до 1 жовтня 2021 року. Комунальники зазначають, що на стан старих деформаційних швів скаржаться кияни, а проїжджа їх водії пригальмовують. Тому на переправі починають заміну деформаційних швів, на першому етапі роботи триватимуть під проїжджою частиною.

Для прискорення процесу будуть оновлювати відразу кілька швів. Щоб не обмежувати ремонт двічі також ремонтуватимуть дорогу на мосту і замінять гідроізоляцію. Роботи триватимуть в напрямку правого берега. Комунальники заздалегідь вибачилися за можливі пробки і незручності.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Андрей

6 вересня 2021, 22:34

Кличку пох, он на вертолёте ой на велосипеде)))

Партия 5.10

3 вересня 2021, 11:03

Вместо того что бы достроить Подольский мост, они занимаются отмывкой бабла на других мостах, а южный мост так вообще каждый год "ремонтируют", скоро по Киеву вообще проехать невозможно будет

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися