У Києві закрили вхід на станцію метро "Позняки": подробиці (Фото)

У Дарницькому районі столиці на проспекті Бажана закрили вхід на станцію метрополітену "Позняки" через проведення ремонтних робіт, які триватимуть до 18 вересня. Про це повідомляє видання "Сегодня".

Відомо, що закрили перехід, який веде на станцію метро з боку проспекту Бажана, робітники вже демонтували старі сходинки, на місце завезли багато піску. Сам вхід закрили стрічкою і повісили оголошення, що до 18 вересня він буде закритий на ремонт.

Пасажирам радять користуватися іншою частиною переходу, який веде до ТЦ "Піраміда". Ремонтники кажуть, що сходинки сильно зносилися.

Нагадаємо, що в київському метрополітені продовжать режим роботи через проведення футбольного матчу між збірними України та Франції на НСК "Олімпійський". Про це повідомили у пресслужбі Департаменту транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що в ніч з 4 на 5 вересня у зв'язку з проведенням матчу збірних України та Франції, який розпочнеться о 21:45, робота метрополітену буде продовжена на одну годину. Можливо, також закрито на вхід станції "Олімпійська" перед початком матчу, а після кінця гри станцій "Олімпійська", "Палац спорту" і "Площа Льва Толстого".

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Марина

3 вересня 2021, 14:19

Давно пора

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися