У Києві демонтували пам'ятник дружби з Москвою (Фото)

У Голосіївському районі столиці демонтували пам'ятний знак дружби Києва і Москви на вулиці Маршала Якубовського, який був встановлений в сквері у 2001 році. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила депутат Київради Аліна Михайлова.

За її словами, будь-яка споруда, які прославляє країну-агресора — це плювок в душу тисяч загиблих українців. Вона зазначила, що комунальники Голосіївського району виконали рішення Київради від 8 липня 2021 році й демонтували цю споруду. Зараз пам'ятник зберігають у Голосіївській райадміністрації, щоб він став експонатом майбутнього музею тоталітаризму.

Нагадаємо, що вранці, 4 вересня, в Київській області до пожежників надійшло повідомлення про пожежу. Рятувальники по прибуттю на місце події побачили, що вогнем охоплено шини на відкритій території. Їх було не менше 10 тисяч штук. Крім того, загорілася покрівля металевого покриття на площі 750 квадратних метрів.

Пожежникам вдалося швидко локалізувати пожежу і не дати йому поширитися. Пожежа була локалізована о 7:11 А повністю ліквідовано о 10:15. На місці події працювало 6 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 23 представники особового складу. Причина пожежі встановлюється.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


joldak

6 вересня 2021, 10:28

Нарешті!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися