У Києві на півтора місяці перекрили рух на Подолі (Карта)

У Подільському районі столиці на вулиці Андріївська тимчасово обмежили рух на півтора місяця через проведення робіт із капітального ремонту. Про це повідомили у пресслужбі комунальної корпорації "Київавтодор".

Відомо, що перекриття діятиме з 4 вересня до 15 жовтня, на вулиці Андріївській тривають роботи з реконструкції покриття. На третьому етапі робітники будуть оновлювати її між вулицями Братська і Набережно-Хрещатицька.

Під час проведення робіт рух на ділянці буде перекрито. Об'їхати його можна через вулиці Сагайдачного, Ігоревську та Братську. Одночасно ремонтні роботи тривають на ділянці між вулицями Сагайдачного і Братської, де також перекрито рух транспорту.

Нагадаємо, що в Печерському районі української столиці тимчасово обмежили рух на вулиці Генерала Алмазова через проведення ремонтних робіт на дорожньому покритті. Про це повідомили у пресслужбі комунальної корпорації "Київавтодор".

Відомо, що перекриття руху буде діяти до 20 вересня. На вулиці Генерала Алмазова починають середній ремонт дорожнього покриття. Дорожники проведуть роботи на ділянці від вулиці Цитадельна до вулиці Старонаводницька.

Під час проведення робіт рух транспорту буде частково обмежено. Комунальники заздалегідь вибачилися з можливі затори та незручності.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися