У Києві в 2022 році планують добудувати станцію метро "Львівська брама"

У столиці в рамках програми "Велике будівництво" можуть добудувати і відкрити станцію метро "Львівська брама" на Сирецько-Печерській лінії підземки. Про це повідомив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник, передає прес-служба КМДА.

Відомо, що влада столиці подали понад 20 інфраструктурних проектів, які можна реалізувати в рамках програми президента в Києві в 2022 році. Серед них є будівництво станційного комплексу "Львівська брама", який розташований між станціями метро "Золоті ворота" і "Лук'янівська".

Недобудовану станцію почали зводити ще в середині 1990-х років. У 1996 році вона була практично закінчена, проте тоді в мерії вирішили не відкривати станцію до проекту реконструкції Львівської площі, де повинні бути виходи зі станції. З тих пір її так і не відкрили.

Нагадаємо, що в Дарницькому районі столиці на проспекті Бажана закрили вхід на станцію метрополітену "Позняки" через проведення ремонтних робіт, які триватимуть до 18 вересня. Закрили перехід, який веде на станцію метро з боку проспекту Бажана, робітники вже демонтували старі сходинки, на місце завезли багато піску. Сам вхід закрили стрічкою і повісили оголошення, що до 18 вересня він буде закритий на ремонт. Пасажирам радять користуватися іншою частиною переходу, який веде до ТЦ "Піраміда". Ремонтники кажуть, що сходинки сильно зносилися.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Марія

10 вересня 2021, 16:23

Нарешті відкриють "Львівську браму"! Чекаю з нетерпінням!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися