У Києві на 40% злетять тарифи на комуналку: скільки доведеться платити

У столиці на 40% може зрости ціна на опалення і гарячу воду, комунальники змушені закуповувати газ за вищими цінами, ніж тим, що закладені в тарифах. Про це повідомили в комунальному предприятиии "Київтеплоенерго", передає прес-служба КМДА.

Відомо, що через високу ціну на газ тарифи на тепло і гарячу воду можуть злетіти вже цієї осені. Повідомляється, що в умовах подорожчання газу для підприємств теплокомуненерго, тарифи виростуть на 40%. Єдиним виходом комунальники назвали використання газу українського видобутку за справедливою ціною.

Тепловики розповіли, що компанія подала позов до "Укргазвидобування" щодо надання можливості використовувати газ українського виробництва через прямий договір і уникнути зростання тарифів на тепло і гарячу воду.

Нагадаємо, що раніше до оммунальное підприємство "Київводоканал" повідомило про збільшення тарифу на поставку води та водовідведення для користувачів, які пропалюють в столиці. Новий тариф буде складати 25,38 гривень, а зростання цін склало 3,6 гривні. Нові тарифи почали діяти з 1 липня 2021 року і обумовлені економічними причинами. Ціна буде діяти для жителів багатоквартирних будинків.

Також на сьогоднішній день на офіційному сайті столичного водоканалу можна зробити висновок п'ять договорів з підприємством, чотири з яких можуть бути застосовані до жителів багатоквартирних будинків. Індивідуальні договору передбачають наявність абонентської плати.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Денис

7 вересня 2021, 12:55

При чём тут правительство,если цены на газ выросли во всём мире,комментаторы клоуны

Пиздец

7 вересня 2021, 07:13

Все для народа как нехуй делать

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися