Польща скасувала обов'язковий карантин для авіапасажирів з України

По прильоту в Польщу українцям не потрібно проходити 14-ти денну ізоляцію

Українці, які прибувають до Польщі літаком не зобов'язані проходити обов'язковий двотижневий карантин, який був введений раніше через пандемію коронавірусу. З такою інформацією і роз'ясненнями виступила Прикордонна служба Польщі.

"Пасажири повітряних суден, які здійснюють міжнародний рейс з аеропорту, розташованого на території Чорногорії, Грузії, Японії, Канади, Республіки Албанія, Республіки Корея та України", - йдеться в повідомленні.

Так, після скасування контролю на внутрішніх кордонах ЄС (у вночі з 12 на 13 червня), на цих кордонах скасували санітарний контроль. Зняті також обов'язки по проходженню карантину та ізоляції для всіх, хто в'їжджає в країну. Втім, на зовнішній кордоні ЄС продовжують діяти обмеження, зокрема щодо в'їзду іноземців в Польщі і вимога карантину.

Як повідомляв портал "Коментарі", на тлі посилення карантинних обмежень в Києві, авіасполучення з Польщею відновили. З 1 липня доступні рейси з польських міст до Києва. Таке рішення прийняла польська влада. Згідно з інформацією польських журналістів, польоти дозволені в Британію та Україну, зокрема, рейси з польських міст вже приймають Лондон, Глазго, Бірмінгемі, Единбург і Київ.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися