Київ скували затори: де не проїхати вранці 7 вересня

Сьогоднішній ранок, 7 вересня, почався з великих заторів по всьому Києву. Де водіям найважче проїхати, підказав Infoportal.kiev.

Згідно з даними, на Лівому березі складна ситуація на дорогах склалася на Північному мосту, проспекті Романа Шухевича, бульварі Перова і вул. Оноре де Бальзака. Біля станцій столичного метрополітену "Лісова", "Чернігівська", "Дарниця" і "Лівобережна" також проблематично проїхати. Водіїв попередили про затори на Дніпровській набережній, Харківському шосе і проспекті Соборності.

На Правому березі автомобілі стоять по Кільцевій дорозі. Також складно проїхати по вул. Вадима Гетьмана, проспекті Леся Курбаса, Богатирській вул. і біля станції метро "Героїв Дніпра", а також "Святошин" і "Житомирська".

Великі затори зафіксовані ще на проспекті Перемоги, вул. Жилянській і Борщагівській, бульварі Дружби народів і у районі Бессарабської площі.

Водіїв просять враховувати цю інформацію при плануванні маршруту.

Нагадаємо, що у Подільському районі столиці на вулиці Андріївська тимчасово обмежили рух на півтора місяця через проведення робіт із капітального ремонту. Відомо, що перекриття діятиме з 4 вересня до 15 жовтня. Об'їхати ділянку можна через вулиці Сагайдачного, Ігорівську та Братську.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що зі столиці в прифронтову Авдіївку відновлюють рух поїздів, який призупиняли через обстріли на Донбасі. Потяги "Київ — Авдіївка" і "Дніпро — Авдіївка", а також приміські поїзди повернулися до звичайного графіку руху з 4 вересня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися