За добу в Києві від COVID померли три людини

В Києві виявили 304 нових випадків захворювання на коронавірус.

У Києві за минулу добу, 5 вересня, виявили 304 нових випадків захворювання на коронавірус. При цьом троє людей померли. Про це мер Києва, лідер партії "Удар" Віталій Кличко написав на своїй сторінці у Facebook.

"304 підтверджених випадки захворювання на коронавірус за добу в столиці. Померли троє людей. А підтверджених випадків захворювання на сьогодні – 225 999", – повідомив він.

Так, захворіли 174 жінки віком від 18 до 84 років, 106 чоловіків віком від 18 до 95 років. А також 8 дівчат від 20 днів до 17 років і 16 хлопчиків від 6 місяців до 17 років.

До лікарень столиці госпіталізували 41 хворого на коронавірус. А також 48 осіб із підозрою на COVID-19 та пневмоніями.

Одужали минулої доби 232 людини. Загалом коронавірус подолали 217 225 мешканців столиці.

Найбільше випадків захворювання виявили в Подільському районі – 53, у Солом’янському – 45, у Святошинському та Дарницькому – по 39 випадків.

Як писав портал "Коментарі" раніше, попри те, що ситуація з коронавірусом у Києві залишається контрольованою, кожного дня медики продовжують фіксувати нові випадки захворювання. За добу 4 вересня у столиці захворіла ще 141 особа.

Нагадаємо, що в мережі почала поширюватися інформація про введення в Києві нового локдауну з 15 вересня. Але голова столичної Держпродспоживслужби Олег Рубан спростував цю інформацію, зазначивши, що влада Києва не збирається вводити жорстких карантинних обмежень, оскільки ситуація з коронавірусною інфекцією поки знаходиться під контролем.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися