Коронавірус у Києві: скільки людей захворіло за добу

Попри те, що ситуація з коронавірусом у Києві залишається контрольованою, кожного дня медики продовжують фіксувати нові випадки захворювання. За минулу добу в столиці захворіла ще 141 особа. Про це на своїй сторінці в Facebook написав мер міста Віталій Кличко.

Відомо, що на сьогодні в столиці України 225 602 підтверджених випадки захворюваності COVID-19. За минулу добу на коронавірус захворіло 74 жінки (18-84 років) і 57 чоловіків (21-88 років), а також 10 дітей (від 1 до 15 років). Одна людина померла. До медичних установ за минулу добу було госпіталізовано з COVID-19 30 осіб, ще 36 - із підозрою на вірус і пневмоніями.

Повідомляється, що найбільше нових випадків коронавірусу зафіксували в Дарницькому (28), Деснянському, Оболонському, Святошинському (по 20) і Дніпровському (18) районах.

Перемогти захворювання за минулу добу вдалося 52 киянам, а загалом у столиці одужали вже 216 952 особи.

Нагадаємо, що в мережі почала поширюватися інформація про введення в Києві нового локдауну з 15 вересня. Але глава столичної Держпродспоживслужби Олег Рубан спростував цю інформацію, зазначивши, що влада Києва не збирається вводити жорстких карантинних обмежень, оскільки ситуація з коронавірусною інфекцією поки знаходиться під контролем.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що у Броварах в липні запрацював центр масової вакцинації від коронавірусу. Щеплення роблять вакциною Moderna. Для вакцинації городянам обов'язково потрібно мати при собі паспорт та ідентифікаційний код, а також за наявності — декларацію із сімейним лікарем.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Кличко

5 вересня 2021, 15:56

Кличко!!! Займися містом -третій місяць після дощу заливає квартиру на останньому поверсі. ЖЕКи не спроможні... А ти ЗМОЖЕШ?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися