В Києві відремонтують трамвайні колії: замовлення на 400 млн грн

Реконструкція відбудеться від вул. Гната Юри до ЗАТ "Кисневий завод".

Комунальне підприємство "Київпастранс" уклало з ТОВ "Реммонтаж-буд" договір про реконструкцію та будівництво трамвайної лінії в Києві. Реконструкція відбудеться від вул. Гната Юри до ЗАТ "Кисневий завод".  Про це стало відомо з даних на сайті Prozzoro.

Переможцем тендеру стала компанія "Реммонтаж-буд", яка погодилася виконати роботи за  396,97 млн ​​грн. Підрядник зобов'язаний провести всі необхідні роботи до 31 грудня 2022 року. А гарантійний термін на роботи – не менше 10 років.

Роботи на трамвайній лінії передбачають ремонт шляхів, переїзду, зупинок "Вул. Жолудєва", "Вул. Булгакова" і "Михайлівська Борщагівка", трьох тягових підстанцій, контактної мережі, кабельної мережі, автоматики, телемеханіки, системи зв'язку, світлофорів, проїзної частини, а також проведення мереж водопостачання та каналізації.

Раніше портал "Коментарі" писав, що комунальне підприємство "Київавтодор" шукає підрядника, щоб провести ремонтні роботи на Харківському шосе, розташованому в Дніпровському і Дарницькому районах столиці. Орієнтовна вартість робіт становить 20,8 мільйона гривень.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що у Вінницькій області відкрили повністю відремонтовану трасу "Київ — Кишинів". Будівельні роботи велися в рамках президентської програми "Велике будівництво". Маршрут траси проходить через Київську, Житомирську та Вінницьку області. Дорога "Київ — Кишинів" також обходить невизнану Придністровську республіку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Мария

4 листопада 2021, 00:21

На данный момент трамвайные рельсы, которые уже установили на участке от Жолудева до Барского очень шумные. Трамвай ездит как паровоз начала прошлого века. Есть же определённые нормы, противошумные технологии. На что были потрачены деньги и что ещё собираются сделать на этом участке для того чтобы улучшить, а не ухудшить ситуацию с шумом от трамвая на Борщаговке?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися