Трасу "Київ – Кишинів" відкрили після ремонту (ФОТО)

Це найкоротша дорога зі столиці України до Молдови

Повністю відремонтовану трасу "Київ – Кишинів" відкрили у Вінницькій області. Про це заявили у Службі автомобільних доріг України, передають "Коментарі".

В "Укравтодорі" зазначили, що естакада "Київ – Кишинів" є найкоротшою дорогою зі столиці України до Молдови. На цій трасі відремонтували 116 кілометрів ділянки "Немирів – Ямпіль". Будівельні роботи велись в рамках президентської програми "Велике будівництво". Маршрут траси проходить через Київську, Житомирську та Вінницьку області. Дорога "Київ – Кишинів" також оминає невизнану Придністровську республіку.

За словами заступника голови Служби автомобільних доріг України Андрія Івка, на трасі "Київ – Кишинів" дорожники також планують побудувати міст через річку Дністер та завершити ремонт дороги за маршрутом "Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський".

Нагадаємо, триває будівництво транспортної розв'язки на трасі міжнародного значення "Київ — Чоп". Біля селища Стоянка серпні будівельники бетонували прогонову споруду. Через це на цій ділянці дороги обмежували рух транспорту. Зокрема, була закрита смуга в напрямку Львова, а рух в обох напрямках здійснювався по лівому проїзду. У вересні водіїв попередили про нові обмеження у столичному напрямку.

Окрім тогоу Києві на час проведення ремонтних робіт частково обмежили рух транспорту на Південному мосту. З 24 серпня на Південному мосту розпочали заміну старих деформаційних швів. З цього дня рух автомобільного транспорту тут обмежено до 1 жовтня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на мосту Патона планують виконати масштабні відновлювальні роботи, проте початок реконструкції відкладено через проблеми з розробкою проєктної документації. 

Читайте також, як будують Подільський міст на Русанівських садах та дивіться відео усієї споруди, зняте з висоти пташиного польоту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися