Нові лінії метро перепроектують за 100 млн гривень

Мова про коригування проектів, затверджених ще в 2008-2012 роках.

Уряд виділив 100 млн гривень для коригування проектів будівництва ліній і ділянок метрополітену в Києві. Нинішні потреби столиці не відповідають можливостям метрополітену. Про це повідомили в Міністерстві інфраструктури.

"Коригування потрібне для приведення проектів у відповідність до сучасних потреб столиці, а також для визначення актуальної ціни будівництва", - пояснили в Мінінфраструктури.

Мова про коригування проектів, затверджених ще в 2008-2012 роках.

"На прикладі Подільсько-Воскресенського моста ми бачимо, як затягування будівництва і деактуалізація проекту, ще й в умовах хаотичної забудови, може привести до катастрофічних для міста наслідків", - заявив міністр інфраструктури Олександр Кубрак.

У перспективі міністерство розглядає варіант запуску системної державної програми з розвитку метрополітену в Україні.

Як писали "Коментарі", в столиці в рамках програми "Велике будівництво" можуть добудувати і відкрити станцію метро "Львівська брама" на Сирецько-Печерській лінії підземки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


1111

8 вересня 2021, 11:23

шмаркля хоче ще і до американців в гаманець залізти. Отака падлюка, що казати - вилупок никчемний. Источник: https://kyiv.comments.ua/ua/news/society/developments/3653-novi-linii-metro-pereproektuyut-za-100-mln-griven.html © Comments.ua

1111

8 вересня 2021, 11:22

шмаркля хоче ще і до американців в гаманець залізти. Отака подлюка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися