У Кличка повідомили, що від COVID вакцинувались 50% киян

У Києві створено всі умови для зручної та швидкої вакцинації від COVID-19

Щеплення від коронавірусу вже зробили 50% киян. При цьому, завершили цикл імунізації (щепилися двома дозами) 46% від загальної кількості вакцинованих. Про це повідомила директорка Департаменту охорони здоров’я Валентина Гінзбург.

"Це, без сумніву, результат наполегливої праці медиків, кропіткої та незупинної роботи всіх, хто бере участь в організації процесу вакцинації, а також – свідомого ставлення до свого здоров’я та епідемічної безпеки столиці самих містян. За що всім велика подяка", – зазначила Гінзбург.

Вона нагадала, що наразі у Києві створено всі умови для зручної та швидкої вакцинації від COVID-19. На базі медичних закладів столиці.

 "Сьогодні можна обирати серед вакцин AstraZeneca, Comirnaty/Pfizer, Moderna (друга доза) та CoronaVac. Це має бути аргументом для тих, хто відкладав щеплення, віддаючи перевагу тому чи іншому препарату. Тож не зволікайте. Оберіть зручну для себе локацію та вакцинуйтеся!" – закликала директорка Департаменту.

Також Валентина Гінзбург зазначила, що щеплення від COVID-19 вже зробили 50% киян від офіційної кількості населення міста.

Як писали "Коментарі", Київ лідирує за кількістю прищеплених і єдиний в країні виконує планові показники по вакцинації. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися