Киянка перемогла в американському конкурсі краси (ФОТО)

Вперше за історію американського конкурсу краси Ms. World International-2 021 перемогу в ньому здобула дівчина з України. Нею стала киянка Валерія Байрамова.

Відомо, що міжнародний конкурс Ms. World International існує понад 15 років. Він проходить в самому серці Америки - Маямі - за підтримки уряду. І Україна вперше взяла в ньому участь.

Киянка Валерія Байрамова отримала заповітну корону і статус найкрасивішої з найуспішніших жінок планети. Всього в конкурсі брало участь 56 красунь з різних куточків світу.

Відзначається, що крім Валерії в цьому році в конкурсі Ms. World International брали участь ще три дівчини з України: Ксенія Агібалова (Київ), Ольга Кричильськ (Рівне) та Юлія Сосюкіна (Харків). Дівчата також отримали призові місця, але в інших категоріях.

До слова, Валерія за професією лікар-стоматолог і у неї є власна клініка, де вона розпочала благодійну програму. Кожен бажаючий може залишити кошти на спеціальному рахунку, навіть анонімно, щоб скористатися ними змогла людина, яка не має можливості оплатити стоматологічні послуги, але має потребу в них.

Раніше видання "Коментарі. Київ" повідомляло, що викладачка математики Русанівського ліцею перемогла у Всеукраїнському конкурсі "Учитель року - 2021". Вчителька отримала найвищий бал за методику організації командної роботи учнів на уроках математики, які відбуваються в дистанційному режимі. Показала під час відкритого уроку, як можна креативно викладати геометрію за програмою 8 класу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися