Їхав на червоний: в Києві водій переповненої маршрутки жорстко порушив ПДР (Відео)

На столичному Повітрофлотському проспекті водій переповненої маршрутки жорстко порушив правила дорожнього руху - він їхав на червоне світло на перехресті. Про це повідомили на Telegram-каналі "Київ оперативний".

На опублікованому відео можна помітити, як водій переповненій пасажирами маршрутки "Богдан" їде на червоний сигнал світлофора прямо на перехресті, тим самим провокуючи аварійну ситуацію. На каналі відзначили, що маршрутки треба повністю прибирати з міста через їх технічного стану і поведінки водіїв.

Нагадаємо, що в Києві з маршруткою № 415, що курсує від Лісового проспекту до м. "Харківська", стався неприємний інцидент: у неї на ходу відірвалося заднє колесо.

Це сталося на Харківському шосе. Задня піввісь відірвалася, колесо покотилося по дорозі, влетіло в зупинку громадського транспорту з квітковим магазином, розбивши вітрину і погнувши поруч стоїть урну. В результаті інциденту ніхто не постраждав.

У повідомленні говориться, що водій неохоче роздав пасажирам гроші (не всім, а тільки тим, хто вимагав повернути за проїзд) і залишився чекати технічну допомогу.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися