Траса Київ-Харків перетворюється в швидкісний автобан (Фото)

На трасі Київ-Харків-Довжанський тривають роботи з будівництва нового дорожнього покриття — траса перетворюється у швидкісну магістраль. Про це на своєму Telegram-каналі повідомив консультант проєкту "Велике будівництво" Юрій Голік.

Він показав відремонтовану ділянку дороги в селищі Верхоли Полтавської області на трасі Київ-Харків-Довжанський. Дорожники вже закінчили ремонт ділянки, встановили належні знаки та нанесли розмітку.

Нагадаємо, що Повністю відремонтовану трасу "Київ — Кишинів" відкрили у Вінницькій області. Про це заявили в Службі автомобільних доріг України.

В "Укравтодорі" зазначили, що естакада "Київ — Кишинів" є найкоротшою дорогою зі столиці України до Молдови. На цій трасі відремонтували 116 кілометрів ділянки "Немирів — Ямпіль". Будівельні роботи велися в рамках президентської програми "Велике будівництво". Маршрут траси проходить через Київську, Житомирську та Вінницьку області. Дорога "Київ — Кишинів" також обходить невизнану Придністровську республіку.

За словами заступника глави Служби автомобільних доріг України Андрія Івко, на трасі "Київ — Кишинів" дорожники також планують побудувати міст через річку Дністер і завершити ремонт дороги по маршруту "Виступовичі — Житомир — Могилів-Подільський".

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Алеко

9 вересня 2021, 17:05

Нигде на автобанах нет посреди полос разворота!! Какой такой автобан? На скоростную дорогу лэдвэ тягне---позор!! При украшают, рассказывают--строить не научились, воровать да!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися