Стало відомо, коли в Києві відкриють ТРЦ Respublika Park

Один з найбільших торгово-розважальних центрів столиці Respublika Park, розташований на Кільцевій дорозі, готують до урочистого відкриття. Це трапиться 26 жовтня поточного року. Про це повідомляє видання RAU.

Відомо, що в новому ТРЦ буде перший digital парк розваг з унікальними атракціонами (спортивними, сімейними, екстремальними й навіть для людей з інвалідністю), а також аеродинамічна труба, кінотеатр з 14-ю залами й технологією IMAX, спортивний клуб з басейном і колесо огляду всередині.

Повідомляється, що в Respublika Park буде висаджено понад двісті живих дерев, буде облаштовано кілька зон відпочинку для відвідувачів. Також всередині ТРЦ будуть працювати 500 магазинів, зокрема Zara, Bershka, Stradivarius і Oysho. У будівлю буде 9 входів: чотири з фасаду (два з Великої Кільцевої, два з боку ЖК) і п'ять з паркінгу. У паркінгу передбачено 3500 машиномісць. Для відвідувачів без авто плануються запустити шаттли від метро "Теремки".

Відзначимо, що загальна площа ТРЦ - 300 000 кв.м., орендна - 130 000 кв.м. Він почав будуватися в Києві у 2012 році й через три роки, на стадії готовності 85%, роботи зупинилися, і не поновлювалися до минулого року.

Нагадаємо, що на столичній Троєщині побудують новий торгово-розважальний комплекс на місці однойменного універмагу "Троєщина", який знаходиться в занедбаному стані.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що в Дніпровському районі Києва після капітального ремонту відкриють багатофункціональний культурний центр" Краків", розташований на Русанівській набережній, 12. Центр планують відкрити в листопаді цього року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Андрей

9 вересня 2021, 22:29

Это ж вроде Лёвочкина была республика. Отлично то что после правления Пороха, начали возобновлять строительство. Ещё бы автостанцию открыть Теремки. А то показуха Кличка открытие-закрытие как то не пошло

Вася

9 вересня 2021, 21:35

И насколько я знаю там доля Кличко присутствует

Александр

9 вересня 2021, 15:55

Это тот квартал, который Петя 5 отжал за копейки???? И вы его теперь рекламируете? Лучше проведите журналистское расследование и узнайте за Республику, за Рыбалтский и пр.

Игорь

9 вересня 2021, 09:13

Вот это событие, наверное пробки в Киеве станут меньше

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися