У Києві вилучили 200 тисяч українських акцизних марок з Гонконгу (ФОТО)

Нелегальний товар намагалися незаконно ввезти в Україну

Київські митники вилучили 200 тисяч підроблених українських акцизних марок, які намагалися ввезти в Україну з Гонконгу. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на пресслужбу Київської митниці.

Нелегальний товар намагалися незаконно переправити в Україну у міжнародному експресвідправленні. У документах було вказано, що з Гонконгу до Одеси прямують 20 тисяч "коробок". Вартість вантажу відправник оцінив у 680 доларів.

Про нелегальний вантаж київських митників попередив Департамент боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил Держмитслужби. Під час перевірки експресвідправлення замість зазначених в інвойсі коробок знайшли 200 тисяч українських акцизних марок. На них були позначки "Марка акцизного податку рідини", які використовують в електронних цигарках. Контрабанду вилучили. Походження партії підроблених українських акцизних марок з’ясовують.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві вилучили контрафактну техніку, яку продавали через мережу інтернет-магазинів. До незаконної торгівлі причетні троє киян. Мешканці столиці продавали контрафактну техніку під виглядом продукції відомих світових брендів. Для цього кияни створили близько десятка інтернет-магазинів. У мережі Інтернет торговці розміщували рекламні оголошення про продаж оригінальної техніки відомих світових брендів, яку насправді отримували з Китаю.

Нагадаємо, у Києві росіянин та високопосадовці "Укрзалізниці" налагодили схему закупівлі запчастин для перевізника з окупованого Донбасу. У столиці через підконтрольне громадянину РФ підприємство посадовці "Укрзалізниці" купували неякісні комплектуючі для поїздів. Ці запчастини виготовляли на окупованій території Луганської області. Експертиза встановила, що ця продукція могла призвести до пошкодження контактної мережі української залізниці вартістю понад три мільярди гривень.

Читайте також, що київські митники вилучили елітний спортивний автомобіль Lamborghini Aventador вартістю 600 тисяч євро та 260 кг бурштину.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися