Нацкорпус пройшов колоною по центру Києва

Активісти Нацкорпуса вимагають заборонити проросійські партії

Акції протесту у Києві тривають. Після оголошення про безстроковий страйк шахтарів в урядовому кварталі і масової акції студентів, на вулицю вийшли представники "Національного корпусу". Вуличні активісти "Національного корпусу" зібралися на демонстрацію з вимогою заборонити політичні партії, які підтримують проросійські інтереси.

Численна колона почала свій рух у бік будівлі СБУ, далі  до Міністерства юстиції. Хода поки що проходить без інцидентів і зіткнень, проте поліція Києва ще з ранку посилила свій присутність у центрі. Киян раніше також попередили про можливі перебої з транспортом через блокування вулиць активістами.

Трансляцію з місця подій веде PavlovskyNews в Facebook.

"Нацкорпус в центрі Києва вимагає заборонити в Україні "проросійські організації", - йдеться в повідомленні.



Як повідомляв портал "Коментарі", Масові акції в урядовому кварталі закінчилися сутичками між членами "Національного корпусу" та учасниками мітингу прихильників популярного блогера і журналіста Анатолія Шарія. Активісти Нацкорпуса проявляли агресію, закидали колону фаєрами і димовими шашками. В хід пішов подразнюючий газ. Поліція була змушена застосувати силу — в результаті було затримано більше десятка агресивних молодиків.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися