Кличко відправив у відпустку своїх заступників: подробиці

Міський голова столиці Віталій Кличко підписав розпорядження про надання відпусток двом заступникам голови Київської міської державної адміністрації. Про це стало відомо з відповідних документів, які опубліковані на сайті КМДА.

Йдеться про заступників голови КМДА В'ячеслава Непопа і Олені Говорової. Перший чиновник отримав частину оплачуваної щорічної відпустки тривалістю 12 календарних днів, він буде відпочивати з 6 по 17 вересня.

Олена Говорова, яка стала заступником голови КМДА тільки в 2021 році, отримала відпустку тривалістю в п'ять календарних днів, вона відпочиває з 6 по 10 вересня.

Нагадаємо, що раніше Віталій Кличко зробив важливе кадрове призначення в КМДА, мова йде про призначення Юлії Хан на посаду директора Департаменту молоді та спорту. Про це стало відомо з відповідного документа, опублікованого на сайті Київської міської державної адміністрації.

Юлія Хан була призначена на посаду за результатами конкурсу з 1 вересня з посадовим окладом згідно зі штатним розкладом. Цим же розпорядженням Кличко звільнив Юлію Хан з посади директора цього ж департаменту, на яку вона була призначена на час дії карантину, на період якого з нею був укладений контракт.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


А

9 вересня 2021, 10:17

4 из 2 ушли в отпуск

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися