Народного артиста Талашка звинуватили в згвалтуванні 17-річної дівчини

Народного артиста України, зірку радянського фільму "В бой идут одни старики" і викладача університету імені Карпенка-Карого Володимира Талашка звинуватили в згвалтуванні 17-річної дівчини. Про це повідомляє видання "Громадська".

Йдеться про маркетолиню Марію Матрос, яка повідала історію про те, що Талашко згвалтував її в віці 17 років. За її словами, вона не була її студенткою, однак актор дружив з її сім'єю. Коли їй виповнилося 17 років він запропонував їй вступити до університету імені Карпенка-Карого і приїхати на іспити.

Дівчина заявила, що він запросив її до себе через два тижні після іспитів і почав приставати, пропонуючи випити, однак вона повністю дала йому зрозуміти, що не бажає ніякої близькості. Вона зазначила, що Талашко продовжив приставати і вона піддалася, щоб виїхати, якомога швидше.

Нагадаємо, що недавно Талашка почали масово звинувачувати в сексуальних домаганнях колишні студентки університету імені Карпенка-Карого, сам народний артист всі звинувачення заперечує і каже, що ніяких контактів зі студентками поза навчальним процесом у нього не було.

Володимир Талашко здобув популярність за радянських часів, коли зіграв одну з головних ролей у фільмі Леоніда Бикова "В бій ідуть одні старики".

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


КГА

9 вересня 2021, 12:48

а почему не написали, что это была 6-летняя девочка? хватит травить человека.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися