У Києві на Осокорках будують величезний "храмовий комплекс" (Фото)

У Дарницькому районі столиці на житловому масиві Осокорки зводять 10-поверховий "храмовий комплекс" з апартаментами. Компанія-забудовник під назвою "Столичний актив" вже отримала дозвіл з боку Державної-архітектурно-будівельної інспекції. Про це повідомляє видання "Наші гроші".

Відомо, що новий комплекс, який буде знаходиться по вулиці Зарічній, 45 вже почали будувати, він налічуватиме 176 апартаментів.

Зведення комплексу планується на ділянці, площа якого становить 1,07 гектар, він розташований на території зони охоронюваного ландшафту. Цільовим призначенням землі є будівництво, експлуатація та обслуговування храму Святого Євангеліста Іоанна Богослова, який, зазначимо, вже побудований ще в 2016 році.

Нагадаємо, що д епутати Київської міської ради провалили голосування за надання статусу ландшафтного заказника озера Вирлиця на Осокорках, що дає можливість почати забудову водойми.

Раніше проект створення заказника на Вирлиці підтримала земельна комісія, проте в сесійній залі вдалося зібрати тільки 50 голосів депутатів і проект провалився. Це дає зелене світло забудові озера Вирлиця.

Відповідний проект рішення передбачав оголошення території площею 98 гектар ландшафтним заказником, що унеможливить забудову і використання території для меліорації. Євгенія Кулеба, яка є ініціатором проекту рішення, заявила, що провал голосування дасть можливість забудовнику засипати озеро і міняти його межі, а також бетонувати берег.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Марина

11 вересня 2021, 20:23

Категорически против уничтожения озера Вырлица!!!!

Сергей

11 вересня 2021, 10:04

Около Вырлицы? Пусть попробуют помолиться, может мусоросжигалка не так вонять будет.

Хер моржовый

11 вересня 2021, 00:26

Выборы выборы - депутаты ПИДОРЫ

Бил

10 вересня 2021, 23:28

Недочеловеки- популяция БАБЛОИДОВ. За это преступление они ответят судьбами своих детей, даже за рубежом.

Андрей

10 вересня 2021, 22:10

Eбанутые!!! Дороги расширяйте сначала. Стройте новые мосты и транспортные развязки!

Жорж

10 вересня 2021, 20:08

Казино будет? Стрип с монашками?

Василий

10 вересня 2021, 10:21

Чем бы дитё не тешилось,лишь бы не плакало...Кому он нуженэтот десятиэтажный храмовый НУЖНИК 21 века. РЕЛИГИЯ, ЭТО НАРКОТИК ДЛЯ ОБНИЩАВШЕГО УКРАИНСКОГО НАРОДА,ОБВАРОВАНОГО ЖИДОВНЁЙ УКРАИНЫ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися