Дніпровський район Києва залишиться без газу: список адрес

У Дніпровському районі української столиці тимчасово відключать газопостачання за низкою адрес через проведення ремонтних робіт на газопроводі. Про це повідомили у пресслужбі підприємства "Київгаз".

Відомо, що відключення газу заплановано на 14 вересня, без блакитного палива на час залишаться до 25 будинків у Дніпровському районі. Йдеться про вулиці Садова та Прибережна Садова. Газовики просять місцевих жителів перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами.

Також у "Київгазі" повідомили про те, що після закінчення ремонтних робіт для швидкого відновлення газопостачання місцеві жителі повинні надавати доступ газовикам до мереж у своїх будинках.

Список адрес:

Нагадаємо, що раніше підприємство "Київводоканал" повідомило про збільшення тарифу на постачання води та водовідведення для користувачів у столиці. Новий тариф буде складати 25,38 гривні, а зростання цін склало 3,6 гривні. Нові тарифи почали діяти з 1 липня 2021 року, вони зумовлені економічними причинами. Ціна буде діяти для жителів багатоквартирних будинків.

Також на офіційному сайті столичного водоканалу можна зробити висновок п'ять договорів з підприємством, чотири з яких можуть бути застосовані до жителів багатоквартирних будинків. Індивідуальні договори передбачають наявність абонентської плати.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися