Підтримує Путіна і виступає в Криму: до Києва їде російський репер Баста

У столиці виступить російський реп-виконавець Василь Вакуленко, більш відомий як Баста, який підтримує окупацію Криму і режим Володимира Путіна в Росії. Про це стало відомо із сервісів з продажу квитків.

Відомо, що скандальний російський репер збирається виступити в Києві 19 грудня. Одночасно на офіційному сайті артиста інформації про виступ у столиці немає.

Після окупації Криму Вакуленко відвідував півострів із території РФ і давав там концерти.

Нагадаємо, що раніше репер Алішер Валєєв, більш відомий як Моргенштерн, подав позов до Окружного адміністративного суду Києва на Службу безпеки України через внесення в список особистостей, які становлять загрозу національній безпеці.

Репер просив суд визнати протиправними дії Служби безпеки України щодо підготовки документів та звернення до Міністерства культури та інформаційної політики України щодо внесення громадянина Російської Федерації Алішера Валєєва, який виступає під сценічним ім'ям Моргенштерн, до списку осіб, які несуть загрозу національній безпеці України.

Також позивач просив визнати протиправним та скасувати указ Міністерства культури України, який датований квітнем 2021 року, щодо поновлення відповідного списку на основі звернення СБУ і його публікації. Моргенштерн просить ОАСК вимагати у СБУ постанову про заборону йому в'їзду на територію України.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися