Траса Бориспіль-Маріуполь перетворюється у швидкісну магістраль (Фото)

На трасі державного значення сполученням Бориспіль-Маріуполь тривають роботи з будівництва нової магістралі. Про це на своєму Telegram-каналі повідомив консультант проєкту "Велике будівництво" Юрій Голік.

Він опублікував фотографії із закінченої ділянки дороги Н-08 Бориспіль-Дніпро-Маріуполь у Черкаській області.

На ділянці, що розташована на кордоні з Київською областю вже закінчили будівництво нового дорожнього полотна, завдали розмітку і встановили знаки.

Нагадаємо, що в
Кременчуці на трасі Бориспіль-Маріуполь йдуть підготовчі роботи до будівництва величезного мосту через Дніпро, вже закінчені випробування десяти тестових паль.

Відомо, що дорожники успішно закінчили випробування десяти тестових паль для фундаментів естакад на підходах до мосту на обох берегах Дніпра. Майбутній міст буде побудований з двома пілонами висотою 103 метри, загальна довжина прогонів складе 720 метрів, а підмостового габариту - 18,5 метрів.

Сьогодні на майданчику знаходяться близько 30 одиниць техніки, частина з них буде працювати безпосередньо в акваторії Дніпра. На 2021 рік на будівництво проспівана виділено 100 мільйонів гривень.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Алексей

13 вересня 2021, 15:22

Всю дорогу так сделают или до границы киевской области? От Запорожья после развязки на Кременчуг дорога хреновая. И мост через Сулу не до делали.

Игорь

12 вересня 2021, 20:38

Скоростная магистраль - :) Куча населенных пунктов на белом фоне и камер натычут - прям скоростная магистраль!!!

Юра

12 вересня 2021, 12:19

О чем вы говорите, между областными центрами должна идти как минимум дорога в четыре полосы, просто все банально упираются в гружоную фуру и появляется полукилометровая тянучка, да скорость поднялась, но проблемка осталась.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися