У Київській області відкриють SkyPark

Точна дата відкриття парку поки залишається невідомою

У місті Яготин, що на Київщині вже зовсім скоро пройде відкриття мотузкового парку. Про це повідомляє пресслужба Яготинської міської ради.

За інформацією мерії, мотузковий SkyPark буде відкритий біля стадіону "Колос", який розташований по вулиці Незалежності, 85. На сьогодні в парку розваг вже встановили лабіринти, драбинки та сітки.

Пресцентр міськради підкреслює, що створення такого парку стало можливим завдяки участі вчителя Яготинського НВК "ЗОШ — ЗОШ I-III ступенів № 3 Тетяни Стоянки у проєкті Global Teacher Prize Ukraine 2020. Педагог перемогла у номінації" Здійснення мрії".

На цей момент ще невідома точна дата відкриття мотузкового парку. Однак практично всі роботи в ній вже завершені, що свідчить про те, що городянам залишилася недовго чекати появи нового місця для розваг.

Пресслужба Яготинської міської ради також опублікувала фотографії з місця, де незабаром відкриється SkyPark.

QcMcUVyVOJD729t6pVCpJR57w.jpg

Для довідки: мотузковий або канатний парк - це такі собі атракціони, які знаходиться у 2-3 метрах над землею. Всі вони пов'язані в один логічний ланцюжок з одними та тими ж правилами проходження. Етапи діляться на три частини: підйом, переміщення на висоті, а потім спуск.

Мотузкові парки-атракціони часто будують в скверах, парках, пляжах або ж в ТРЦ. Для його створення не є обов'язковим велика кількість дерев, оскільки установку можна зробити на штучних опорах.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв про те, що в Київській області створили вісім нових заповідників. Їх загальна площа займає понад 257 гектарів. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало читачів про те, що під Києвом будують транспортну розв'язку. Блогер Сергій Мухлиніна показав, як виглядає будівельний майданчик з висоти пташиного польоту. Детальніше читайте на нашому сайті.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися