По Гаванському мосту в Києві обмежать рух

У неділю, 12 вересня, по Гаванському мосту в столиці повністю обмежать рух автомобільного транспорту. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Відомо, що обмеження діятимуть з 4:00 до 12:00 через проведення зйомок фільму, тому водіїв просять заздалегідь враховувати цю інформацію і планувати свій маршрут пересування по місту.

У Департаменті транспортної інфраструктури також відзначили, що на час перекриття руху по Гаванському мосту в роботу автобусного маршруту №114 будуть внесені зміни. Автобус курсуватиме від вул. Милославської до вул. Набережно-Рибальської за власним маршрутом, далі - вул. Електриків - вул. Межигірська - вул. Набережно-Лугова - вул. Набережно-Хрещатицька, далі за власним маршрутом.

До слова, сьогодні, 12 вересня, у зв'язку зі спортивною подією в Києві обмежать рух по ряду інших вулиць.

Нагадаємо, комунальники попередили, що в ніч на 12 вересня по Броварському проспекту обмежать рух транспорту у зв'язку з ремонтними роботами, зокрема мінятимуть покриття від Чернігівської площі до станції метро "Лісова". Під час ремонтних робіт на Броварському проспекті з 20:00 суботи, 11 вересня, до 30 вересня проїзд буде частково обмежений.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що в столиці на Подільському мосту тривають будівельні роботи зі зведення наземної частини метро на Троєщину. Як виглядає будівельний майданчик з висоти пташиного польоту, показав блогер Сергій Мухлинін.

Читайте також, що в Києві триває капітальний ремонт доріг на десяти об'єктах дорожньої інфраструктури.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися